Vinn

Nu har du chansen att vinna exklusiv doft för honom eller henne från LR Health & Beauty.

För henne

Lovingly by Bruce Willis

ÄKTA KÄRLEK PÅ FLASKA. Ett sensuellt kärleksbevis fyllt av värme och romantik. Lovingly – en doft inspirerad av Bruce Willis kärlek till frun Emma.

 

Värde, 583 kronor

För honom

Bruce Willis Personal Edition

Absolutely Private

Citrus och patchouli ger doften en fräsch inledning. Aromatiska noter och en touch av tobak utstrålar en karaktäristisk maskulin elegans. 

Värde, 583 kronor

 

Så här gör du för att delta:


1. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte redan har gjort det - det går snabbt och enkelt). KLICKA HÄR

2. Håll utkik efter våra e-postmeddelanden fyllda med information om direkthandel och erbjudanden från LR Health & Beauty.
3. Korsa fingrarna och hoppas på det bästa! Utav de som registrerar sig för nyhetsbrevet från och med idag och fram till 30 augusti 2024 dras en vinnare. Erbjudandet avslutas 30 augusti 2024 eller när listan för detta erbjudande är fylld.

Vem vet, kanske är det just DU som får lägga vantarna på en doft för dig.
Fler chanser att vinna produkter från LR Health & Beauty kommer...

P.S.

Du får inte bara chansen att vinna doften för dig utan också förstahandsinformation om kommande lanseringar, specialerbjudanden och mycket mer. Du får även information om att arbeta som konsulent för LR Health & Beauty.. Det är som en VIP-biljett till direkthandels världen. Är du redan nu intresserad av att veta mer om LR Health & Beauty och dess möjligheter för dig att arbeta som konsulent, klicka då här…

Familjemedlemmar till Per Erik Ottosson, samt befintliga återförsäljare för LR Health & Beauty, har inte rätt att delta.