Nissen flyttar in

Varje år den första december smyger den lilla nissen in i många hem, nissen bor bakom en liten dörr där man misstänker att nissen bor i en större nisse lägenhet. Nissen stannar tills julafton är över och det händer att nissen är kvar ytterligare några dagar. Under denna tid hittar på nissen på bus och skoj, som att gömma familjens skor eller byta ut mjölken mot blåbärssoppa. Barnen älskar att vakna på morgonen och leta efter vad nissen har haft för sig under natten, vilket också bidrar till julstämningen och förväntan inför julen.

Nissebreven

Det finns två typer av nissebrev.
Ett nisse brev utifrån valda dagar utan överraskning.
Ett nisse brev utifrån valda dagar med överraskning.
Läs mer om nissebreven här nedan.

Ett nissebrev utifrån valda dagar utan överraskning.

I er beställning väljer ni antalet nissebrev som ska distribueras under perioden 1-25 december. Ni har full frihet att själva bestämma hur nissebreven ska fördelas. Det rekommenderas dock att det första brevet läggs ut den 1 december och det sista brevet den 25 december.

Ett nissebrev utifrån valda dagar med överraskning.

I er beställning väljer ni antalet nissebrev som ska distribueras under perioden 1-25 december. Ni har full frihet att själva bestämma hur nissebreven ska fördelas. Det rekommenderas dock att det första brevet läggs ut den 1 december och det sista brevet den 25 december. När ni väljer med överraskning står ni själva för själva överraskningen men i nissebrevet kommer det stå att en överraskning finns.

Beställning

När ni valt vilket nissebrev ni vill ha och skickat iväg beställningen kommer en faktura skickas via e-post till er. Ert nisse brev ni valt skickas inom 24 timmar till den uppgivna e-postadressen. Nissebreven kommer som PDF-filer. Fakturan är överlåten till Cansolo, all korrespondens gällande fakturan görs via Cansolo.
Klicka här för att komma till beställningen...