MORE QUALITY FOR YOUR LIFE

I MER ÄN 35 ÅR har vi på LR trott att det finns MER! Förutom mer hälsa och skönhet betyder detta för oss: mer frihet, mer gemenskap, mer familj, fler möjligheter... Våra innovativa och högeffektiva hälso- och skönhetsprodukter "Made in Germany" stärker hälsan och ökar välbefinnandet. De är utvecklade enligt de senaste vetenskapliga rönen och gjorda med de bästa naturliga ingredienserna.

Företaget

LR Health & Beauty grundades år 1985 i den lilla staden Ahlen i Tyskland, där vårt huvudkontor och produktion finns än idag. Vi är verksamma i 32 länder och har blivit ett av de mest framgångsrika direktförsäljningsföretagen i Europa.


Produkterna

Vi utvecklar innovativa, kvalitetstestade hälso- och skönhetsprodukter i enlighet med de senaste vetenskapliga upptäckterna, tillverkade av de bästa naturliga ingredienserna.

 

Kvaliteten

Våra högkvalitativa produkter tillverkas med få undantag i Tyskland, utan djurförsök och enligt högsta kvalitetsstandard. Oberoende och välrenommerade testinstitut, såsom SGS INSTITUT FRESENIUS och IASC (International Aloe Science Council), bekräftar regelbundet kvaliteten på våra produkter.
Om du vill veta mer eller starta direkt som konsulent för LR, klicka här.