Användarvilkor

Välkommen till vår sida med användarvillkor. Dessa villkor gäller för användning av vår informationssida. Genom att använda vår sajt samtycker du till att följa dessa villkor. Om du inte accepterar villkoren, vänligen avstå från att använda vår sajt.


ANVÄNDNING AV VÅR SAJT

Vår sajt är avsedd för personligt, ej kommersiellt bruk. Användning av sajten för olagliga eller oetiska ändamål är förbjuden. Vi förbehåller oss rätten att avbryta din åtkomst om du bryter mot dessa villkor eller agerar olämpligt.


FÖRSLAG OM INFORMATION

Vi strävar efter att erbjuda relevant och uppdaterad information om direkthandel, kost & hälsa. Vi kan dock inte garantera att alla förslag är helt korrekta eller lämpliga för dina behov. Vi ansvarar inte för eventuella förluster eller skador som kan uppstå vid användning av vår sajt.


INTEGRITET

Vi respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Genom att använda vår sajt samtycker du till vår integritetspolicy.


LÄNKAR TILL TREDJE PART

Vår sajt kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser. Vi tar inget ansvar för innehållet på dessa webbplatser eller eventuella förluster eller skador som kan uppstå vid användning av dem. Vi rekommenderar att du läser igenom användarvillkoren och integritetspolicyn för dessa webbplatser innan du använder dem.


ÄNDRINGAR AV ANVÄNDARVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Ändringar kommer att publiceras på vår sajt. Genom att fortsätta använda vår sajt samtycker du till de uppdaterade villkoren.


JURISDIKTION OCH TVISTER

Dessa användarvillkor regleras av och tolkas enligt svensk lagstiftning. Eventuella tvister som uppstår från användning av vår sajt ska lösas genom förhandlingar. Om förhandlingar misslyckas ska tvisten lösas av en svensk domstol.


Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss via vår kontaktsida. Vi önskar dig en trevlig användarupplevelse hos oss.